Thuis

Star Trailer Co.,Ltd

Van goede kwaliteit lowboy semi aanhangwagen voor verkoop
Van goede kwaliteit lowboy semi aanhangwagen voor verkoop
De zijaanhangwagens van de gordijndaling die wij zo gemakkelijk te assembleren zijn geworden en sterk voor het werken is wij willen, en zeer waarderen voor uw professionele werken.

—— Vinay

Ik ben online Chatten Nu

Star Trailer Co.,Ltd

1
Star Trailer Co.,Ltd
workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Steraanhangwagen
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 8000000-100000000
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 60% - 70%

De Voertuigenco van Shandongshuyue. Ltd dat in 2013 wordt gevestigd, integreert ontwerp, onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van speciale voertuigen. Zijn producten omvatten zeven reeksen en 200 types van dropsideoplegger, ladings semi aanhangwagen, container die oplegger, van semitrailer vervoeren en de speciale oplegger, is verkocht overal China en uitgevoerd naar internationale markten.

 

Het bedrijf, dat in beroemd wordt legt water Liangshan vast, productie enterpries van speciaal voertuig gewezen dat door Ministerie van de Industrie en Informatietechnologie wordt onderzocht gevestigd en wordt goedgekeurd aan. Het heeft vloeroppervlak van 80.000 vierkante meters, en bezit productiecapaciteit van jaarlijkse output 0f 5000 speciale voertuigen. Het bedrijf bezit meer dan 300 werknemers en meer dan 20 technici, heeft geavanceerde technologie, uitstekend materiaal en perfecte inspectiemiddelen, vestigt het speciale onderzoekscentrum van de voertuigtechniek en provinciaal enterpries technisch centrum van Shandong-Provincie, en is „Nationale Enterpries van Goede Kredietwaardigheid“. Zijn producten winnen diverse titels zoals „beroemd product van Shandong-Provincie“.

 

Het bedrijf heeft verkoopnetwerk met totale 170 verkoop 170 verkoopgebieden in 4 gemeenten en 24 provincies, internationale markten zoals Rusland, Middenazië en Afrika ontwikkelt, verkoop en naverkoop de dienstnetwerk opzet, van de „het systeem de hotline van 24 uur“ dienst, uitvoert en één-post type en de verkoop en de dienst van aangezicht tot aangezicht aan buitenlandse en binnenlandse klanten verleent. Het dringt op de dienstconcept aan van „betreffende klanten als zorg en het maken van de klanten bevredigend onophoudelijk“, en verleent de eerlijke dienst aan de betere klanten, sneller en meer.

 

Shandong Shuyue levert grote inspanningen in het worden globale belangrijke onderneming in de speciale voertuigindustrie, beschouwt realistische en torenhoge ambitie als ondernemingsgeest, wetenschappelijke innovatie en technische onderzoek en ontwikkeling als ontwikkelingsmiddel en internationale en binnenlandse belangrijke technologie als kern, is bezig geweest met innovatie en toepassing van nieuwe materiële, nieuwe technologie en nieuwe techniek, en realiseert productupdate, merkontwikkeling en industriële vooruitgang. Dringt op het concept van „betreffende eerlijkheid als basis en belangrijkste klanten aan“, levert grote inspanningen in „het verstrekken van hoogte - kwaliteit het betrouwbare materiaal en de dienst“, nieuwe technologie gebruiken, ontwikkelt nieuw handelsformulier, vernieuwt commerciële wijze, wordt verantwoordelijke ondernemingen onder nieuwe normale status van China, streven naar veiligheid, groene, lage koolstof, energie - besparing, milieubescherming en omloop als ontwikkelingsrichting, betaalt de klanten en de maatschappij door fijne producten terug te vervaardigen, en werkt met buitenlandse en binnenlandse vrienden samen om rooskleurige toekomst samen tot stand te brengen.

Contactgegevens
Star Trailer Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Benny.Du

Tel.: 86-177-5370-2952

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)